DT 0001

Tightly clamped concrete panels and the narrow windows convey the idea of securing of what's within.

Stipfold uploaded DT 0001 through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.
The design of the data center building is deliberately bleak. Tightly clamped concrete panels and the narrow windows convey the idea of securing of what's within. The leaning panels are emitting a vibe of acceleration and frenzy, which is balanced out by symmetrically placed cut outs on the opposite ends of the facade. Upper gap is also the largest area through which a natural light is distributed into the building. Photo  of DT 0001 modern home

The design of the data center building is deliberately bleak. Tightly clamped concrete panels and the narrow windows convey the idea of securing of what's within. The leaning panels are emitting a vibe of acceleration and frenzy, which is balanced out by symmetrically placed cut outs on the opposite ends of the facade. Upper gap is also the largest area through which a natural light is distributed into the building.

The design of the data center building is deliberately bleak. Tightly clamped concrete panels and the narrow windows convey the idea of securing of what's within. The leaning panels are emitting a vibe of acceleration and frenzy, which is balanced out by symmetrically placed cut outs on the opposite ends of the facade. Upper gap is also the largest area through which a natural light is distributed into the building. Photo 2 of DT 0001 modern home

The design of the data center building is deliberately bleak. Tightly clamped concrete panels and the narrow windows convey the idea of securing of what's within. The leaning panels are emitting a vibe of acceleration and frenzy, which is balanced out by symmetrically placed cut outs on the opposite ends of the facade. Upper gap is also the largest area through which a natural light is distributed into the building.

The design of the data center building is deliberately bleak. Tightly clamped concrete panels and the narrow windows convey the idea of securing of what's within. The leaning panels are emitting a vibe of acceleration and frenzy, which is balanced out by symmetrically placed cut outs on the opposite ends of the facade. Upper gap is also the largest area through which a natural light is distributed into the building. Photo 3 of DT 0001 modern home

The design of the data center building is deliberately bleak. Tightly clamped concrete panels and the narrow windows convey the idea of securing of what's within. The leaning panels are emitting a vibe of acceleration and frenzy, which is balanced out by symmetrically placed cut outs on the opposite ends of the facade. Upper gap is also the largest area through which a natural light is distributed into the building.

The design of the data center building is deliberately bleak. Tightly clamped concrete panels and the narrow windows convey the idea of securing of what's within. The leaning panels are emitting a vibe of acceleration and frenzy, which is balanced out by symmetrically placed cut outs on the opposite ends of the facade. Upper gap is also the largest area through which a natural light is distributed into the building. Photo 4 of DT 0001 modern home

The design of the data center building is deliberately bleak. Tightly clamped concrete panels and the narrow windows convey the idea of securing of what's within. The leaning panels are emitting a vibe of acceleration and frenzy, which is balanced out by symmetrically placed cut outs on the opposite ends of the facade. Upper gap is also the largest area through which a natural light is distributed into the building.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.