Collection by Alexis Vail

Details

Like
Comment
Share
Front Yard View of...
The glass walkway.
The slatted wall that divides the sleeping and living quarters has maple-ply boxed shelves that can be rearranged.
The living areas and an office are arranged in an open layout around a central atrium that is open to the outdoors.
In the living room, a double-height window and a skylight work together to frame a view of the Victorian Gothic church...
A Batons chandelier from LBL Lighting hangs over the dining table.
A wood-lined outdoor shower adds a modern touch to one of the decks.
The architects had to gain approval from the co-op board to break through to the roof—the loft is on the top floor—and...
Just like the interior, the outdoor shower is an exercise in reduction and contrast: It’s merely a boulder placed under...
The kitchen’s brass-lined niche, with a matching tap by Arne Jacobsen for Vola, contrasts the otherwise spare, black...
Cor-Ten steel from a ship building yard clads the new structure, which connects via a glass “bridge” to a rebuilt stone...
New Depths Inspired by a local winery, George Kyprianou wanted a glass top on his subterranean wine cellar.
Opened in 2015, Keemala, which is located in Kamala Village in Phuket, Thailand, offers four private accommodation...
With doors open, Shino and Ken pull an Eames LCW chair for Herman Miller outside to enjoy the space.
Dunlop demonstrates the deck’s secondary use: as a launching pad into the concrete plunge pool on the first floor.
A double-layered net stretches between two bedrooms, providing an open terrace and a place to sleep under the night sky.
Dining...
Rising to a catwalk above, a huge glass-and-steel central stair envisioned by the architect spans four floors of the...
At street level, the wooden garage door opens its toothed maw.
To maintain a uniform look in the kitchen, Bjerre-Poulsen secreted most of the appliances, including the fridge, behind...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.