Corporativo Land Rover Jaguar

Like
Comment
Share

The project for the corporate offices of Land Rover – Jaguar is located in the 7th level of a building in Mexico City. The floor plan is formed by two offset rectangles. A main axis organizes the visitors flow and joins the lobby with the meeting rooms. This same axis leads to the next sections where the working areas —marketing, directors, finances and services— were located. Lighted niches exhibiting branding, memorabilia and the awards of the different brands decorate and give ambiance to the space.

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in