g
Collection by grant jensen

concrete.

Like
Comment
Share

& light

+ materiality

Casa ai Pozzi makes a bold statement on the mountainous shores of Lake Maggiore.
Concrete Collaborative demonstrated their polished concrete tiles, decked out in vibrant aquamarine colors.
A spacious deck was created as part of the addition.
Inspired by an old technique that Le Corbusier experimented with in the 1930s, Gregory Katz has imprinted Lot Four Two...
Yumi (left) and Maya (right) cheese around on the steps leading into the front door.
Designers Christopher Robertson and Vivi Nguyen-Robertson conceived their house as an unfolding sequence of simple...
The couple entertain friends on one of several lanais that Steely added.
Tsutsui continued the Oregon pine from the floor to the steel-reinforced cantilevered staircase, which appears to float...
Nakada works from an Alvar Aalto table in the living and dining area, adjacent to the kitchen.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.