Collection by

Concrete Heaven

Like
Comment
Share
A 1920s Office Space Is Transformed Into a Polished Penthouse
Industrial elements are combined with vintage furniture and a minimalist color scheme to create a layered, atmospheric loft home...
The existing space's concrete floors and zinc windows were restored.
Lush plantings espalier the concrete walls of the Ricardo Bofill Taller de Arquitectura headquarters.
Lung Hagem Arkitekter said: "The roof is executed in 270mm thick reinforced concrete with 20mm VIP insulation...
Anouk Vogel's...
Off form concrete bath hidden below timber trapdoor.
Bathroom material palette of concrete, Australian white beech, slate, stainless steel, and glass illuminated from above.
Living room window connection with orchard beyond.
Living room daybed and fireplace composition.
Trout Lake | Olson...
Trout Lake | Olson...
A peek at the bedroom.
The living room.
Glazing facing the sea.
Torcuato House Pavilion - Besonías Almeida...
Torcuato House Pavilion - Besonías Almeida...
Torcuato House Pavilion - Besonías Almeida...
Torcuato House Pavilion - Besonías Almeida...
Living room connection to dining, bathroom beyond.
Trout Lake | Olson...

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.