l
Collection by Lê Thiện Từ

Color styles

Like
Comment
Share
Out one of the large windows is a view of the old power station building and tower. #A+ZDesignStudio...
#A+ZDesignStudio #DesignMilk Photo by Beppe...
#A+ZDesignStudio #DesignMilk Photo by Beppe...
#A+ZDesignStudio #DesignMilk Photo by Beppe...
#A+ZDesignStudio #DesignMilk Photo by Beppe...
The stainless steel kitchen was custom designed by them. #A+ZDesignStudio #DesignMilk Photo by Beppe...
When they acquired the building, it was in shambles – broken windows and doors, no water, electricity, or gas.
The black PULI chair was designed by them in 2010, as was the creased lampshade on the wall. #A+ZDesignStudio...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.