Collection by TACIT

Clover House 2016

Like
Comment
Share

An update to a 1970s corner terrace house that had gone through too many piecemeal additional and alterations.
Space was freed up by removing internal partitions and exposing the timber roof structure. Facade elements were rationalised and windows enlarged to keep the house up to date.

Powder Room with a wall to wall mirror.
Glass Spanish tiles were used sparingly to achieve a naturally lit dining space.
A cascading staircase that terminates in a...
Study table with a view.
Roof structure was removed to create a dramatic and naturally lit foyer.
Many walls were removed to create this open space.
View from the garden.
The kitchen island overlooks the dining room and garden beyond.
Bedroom with a walk in wardrobe.
Entry to the kitchen and dining space.
Staircase and discrete storerooms.
Two rooms were combined and ceiling removed to create this light and airy kitchen and dining space.
View from the living room, looking out towards the garden.
Bedroom with an exposed timber ceiling.
Existing columns frame the large island kitchen.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.