Collection by Webb Yates Engineers

Caroline Place

Like
Comment
Share

Webb Yates Engineers was responsible for the complete refurbishment of this four-storey residential townhouse in Bayswater, Central London; all the floors and roof were replaced and a basement was added extending across the full site. A solid stone feature staircase spiralling from basement to third floor with a tensioned brass bar balustrade completed the sleek new interiors.

Architect: Amin Taha Architects Photography: Timothy...
Architect: Amin Taha Architects Photography: Timothy...
Architect: Amin Taha Architects Photography: Timothy...
Architect: Amin Taha Architects Photography: Timothy...
Architect: Amin Taha Architects Photography: Timothy...
Architect: Amin Taha Architects Photography: Timothy...
Architect: Amin Taha Architects Photography: Timothy...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.