d
Collection by DWR Portland Studio

carl hansen.

Like
Comment
Share
The big window and door in the living room provide a connection to the aspen trees outside.
Just through the front door is the living room where built-ins by Chong share space with a three-legged Wegner chair...
A stained concrete floor gleams throughout the first floor.
Oskar and Karl, 12 and 9, share breakfast at their family’s summer getaway in Sweden.
In the living room, spare Scandinavian design takes center stage.
Cottage Industrious
A simple cabin on the banks of Lake Erie packs function into just 510 square feet.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.