Collection by

Cafe

Like
Comment
Share
The Lobby Reception space is adorned with mid-century modern pendant lighting, tropical wall graphics, and color...
Bold, red-colored shipping containers were used to create a (12 meter long) visitor area extension for the National...
Island...
A custom table designed by Staffan Holm, capable of seating 26, runs the length of Anders Bergström and Kristina...
"The owner had a great vision of a business focused on an open, interactive exchange between the customer and the...
Dunn hired Buck O'Neill Builders as the general contractor for the space.
Because of the fact that customers sit so close to the chef, the hand rolls are served at their ideal state.
In the basement, the tree rests in a bucket of fertile soil and is connected to irrigation. Photo by Wouter van der Sar.