s
Collection by Sommarström

Cabin

Like
Comment
Share
“They wanted the new cabin to make a ‘L’ shape with the older cabin, but I convinced them to mimic the old cabin on the...
Building atop the foundation of a previous greenhouse was a cost-cutting measure; it allowed the project to be...
The bedroom is to the immediate right of the entrance; the architects selected plywood for interior surfacing for the...
The house is divided into three sections connected by a series of outdoor galleries.
Johnsen oriented the building vertically to minimize the amount of grading and landscaping necessary for construction.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.