a
Collection by Alessandro Cerutti

Cabin

Like
Comment
Share
The house may appear conventional at a glance, but a closer look shows how Oostenbruggen has pushed the boundaries of...
The house is divided into three sections connected by a series of outdoor galleries.
A shed provides storage for the owners’ tools as well as wood for the fireplace.
Building atop the foundation of a previous greenhouse was a cost-cutting measure; it allowed the project to be...
Rocks that were unearthed while digging the foundation make up the hardscape in the rear, beyond the open porch.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.