d
Collection by Doug Scott

Cabin

Like
Comment
Share
superrkül dubbed this project the Stealth Cabin because it's hidden in the landscape and will continue to recede in…
The house is divided into three sections connected by a series of outdoor galleries. “When I walk from one room to…
Rocks that were unearthed while digging the foundation make up the hardscape in the rear, beyond the open porch. “It’s…
The 1950s desk in the office is from the original house; the chair is by Aksel, a Norwegian furniture company. Sævik…
The House for a Musher is all about taking advantage of its hilltop site. The courtyard in the front has vast views and…
Estate Bungalow in Matugama, Sri Lanka, by Narein Perera as published in Cabins (Taschen, 2014).
Kartheiser’s private courtyard includes a covered seating area and fire pit, designed by Roberts.
A polychrome facade made of salvaged, 100-year-old barnwood gives this small, lofted cottage space its unique…
Johnsen oriented the building vertically to minimize the amount of grading and landscaping necessary for construction.
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.