b
Collection by Ben Harsoyo

Cabin

Like
Comment
Share
“They wanted the new cabin to make a ‘L’ shape with the older cabin, but I convinced them to mimic the old cabin on the...
Economical, plentiful, and homely, wood was a natural fit for the project.
superrkül dubbed this project the Stealth Cabin because it's hidden in the landscape and will continue to recede in...
Rocks that were unearthed while digging the foundation make up the hardscape in the rear, beyond the open porch.
Two smaller, adjacent structures house autonomous bedrooms, each equipped with a full bathroom.
The 1950s desk in the office is from the original house; the chair is by Aksel, a Norwegian furniture company.
When they are eventually integrated into the parks, the cabins are meant to stand in groups of ten to 15.
A polychrome facade made of salvaged, 100-year-old barnwood gives this small, lofted cottage space its unique character.
Situated between the main living space and the other bedroom, the middle cabin is furnished with a Calder side table by...
A section of the roof reaches over a rock outcropping—a detail that visually connects the house to the landscape and...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.