c
Collection by Chrissy Lloyd

Cabin

Like
Comment
Share
The house may appear conventional at a glance, but a closer look shows how Oostenbruggen has pushed the boundaries of...
Kartheiser’s private courtyard includes a covered seating area and fire pit, designed by Roberts.
The 1950s desk in the office is from the original house; the chair is by Aksel, a Norwegian furniture company.
A shed provides storage for the owners’ tools as well as wood for the fireplace.
The house is divided into three sections connected by a series of outdoor galleries.
When they are eventually integrated into the parks, the cabins are meant to stand in groups of ten to 15.
The House for a Musher is all about taking advantage of its hilltop site.
A polychrome facade made of salvaged, 100-year-old barnwood gives this small, lofted cottage space its unique character.
Large sliding glass doors allow daylight to fill the living room.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.