Brower Office

The vacation complex is designed to promote an easy flow between the two families' spaces, which include guest cabins...
Anna Hoover, founder of the non-profit First Light Alaska, sought a "thought refuge, a room with a view to sit and...
The site needed a path that would let residents easily ascend from the bank to the house.
“We did our best to tuck the buildings into the site—the goal was to get up high on a perch.
With one side of the house closed off, views are directed through the glazed south and west facades to the grassy...
Exterior of the backyard studio Riley McFerrin of Hinterland Design built for his client, a children's book illustrator.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.