Collection by Lisa Lechuga


The expansive windows facing the home's backyard also amplify light in the living room.
The living room at the front of the house benefits from the privacy afforded from the cedar screen and the light let in...
Building Lab's renovation of the home used the kitchen as the hub around which the home's public spaces were organized.
Located on the house’s lower level, the bedroom is bright but soothing.
An ample sill made of English elm was built into two front windows to create a gathering spot that is visually...
In the master bathroom, the cement floor tiles are by Mosaic House; the glazed subway tiles are from Daltile; and the...
The cedar siding used on the exterior reappears throughout the house.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.