k
Collection by kristina spearman

Avila House

Like
Comment
Share
A stepped concrete garden planted with herbs and flowers marks the descent to the house.
The family retreat abuts a rocky cliff in Herfell, Norway.
Studio Tack brought some light and a relaxed vibe to the rooms by painting the walls and ceilings white, while...
The sloped roof of Carlton’s art studio grows a colorful mix of sedum species.
A section of the facade—a cross between a shoji screen and a barn door—slides open.
Once unkempt terrain (1), the lot was replanted by Elysian Landscapes.
A series of Douglas fir slats was applied above the fireplace.
In the den, Lara and Cal read a Hardy Boys mystery on the Flexform Groundpiece sofa by Antonio Citterio while Chris...
The materials palette is similarly restrained, making the only natural piece of wood in the house—the almost...
In the master bathroom, Chris clad the tub and walls in Carrara marble.
An office nook and library can participate in the open plan or disappear behind pocket doors.
“At first we thought we might not need that much space, but then we started thinking long term.
The sitting area and office are on the second floor, reached via the catwalk.
In the master bathroom upstairs, the Tokyo roll-top bathtub from victoriaplumb benefits from an epic view.
The homeowner longed for a vacation-like space with views of nature, but its city location made that impossible.
#designmilk #northbourne #architecture #melbourne #modern Photo by Eve Wilson The main bathroom doubles as a laundry...
Melbourne is the location of the Canny-designed Lubelso Hawthorn Concept Home where one of the bathrooms has large,...
Overlooking Portage Bay in Seattle, this house was designed by Heliotrope Architects for a bachelor who longed for a...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.