Collection by Luke Hopping

An Uninspired Home in Germany Gets a Bright, Eco-Friendly Update

Like
Comment
Share

In Stuttgart, Germany, Behnisch Architekten gave a fogeyish pitched-roof house a facelift, removing interior walls, flattening the roof, and adding floor-to-ceiling windows, while reducing its overall carbon footprint in the process.

Behnisch Architekten remodeled the entire 1930s home, yet reserved their most transformative changes for the...
One look at the original structure makes the architects' decision to add more portals for natural light...
Light streams into the bedroom through walls of floor-to-ceiling glass.
The theme of openness and transparency carries through to the bathroom, which features an elegant freestanding tub.
Though the home is expansive, the team made certain to waste as little space as possible.
Several interior walls were removed so light could penetrate the space more fully.
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.