d
Collection by Douglas Martin

Additional photos

Like
Comment
Share
Tuckey borrowed space from the former attic to create one open living space with a ceiling that complements the pine.
The bar was built to complement the skate bowl with a design that would work in tandem with it. A black Smeg...
The interior consists of five different levels, all linked by a steel-and-wood staircase.
The sloped roof of Carlton’s art studio grows a colorful mix of sedum species.
Fields of native grasses connect the main residence, situated at the top of the slope, to the new structures scattered...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.