The lantern addition includes tall sliding doors topped by a frieze of windows to help elevate the light that now pours into the home, which was much darker before the renovation. At left is a load-bearing shear wall that pulls in colors from elements within the house’s existing palette.  Space-Saving Sliding Doors by Erika Heet from The Barn and the Lantern

Space-Saving Sliding Doors

At the Barn and the Lantern house in Studio City, California, a new addition includes tall sliding doors topped by a frieze of windows to help elevate the light that now pours into the home, which was much darker before the renovation. At left is a load-bearing shear wall that pulls in colors from elements within the house’s existing palette. Photo by Christa Mae.

The lantern addition includes tall sliding doors topped by a frieze of windows to help elevate the light that now pours into the home, which was much darker before the renovation. At left is a load-bearing shear wall that pulls in colors from elements within the house’s existing palette.

Save