OSSO Architecture renovated Brooklyn loft apartment living room

Living Sectional Storage Hanging Photos

When OSSO Architecture first began renovating this loft in a Brooklyn paper factory, it hadn’t been touched since the 1980s. Owner Malik Ashiru says the project achieved his goal of “a big, open space where people could come in and not feel cramped.” The formerly constrained spaces in the 1,400-square-foot, two-story apartment have been reconfigured into an open-plan living space with an office on the first floor and a loft guest bedroom above. On the second floor, the primary bedroom and bath open up to a rooftop terrace. Level changes delineate different spaces in the open-plan first floor, which is stylishly furnished with Ashiru’s midcentury furniture and artwork collected from his travels around the world.

Save