The three units are situated vertically within the structure, each occupying a portion of each floor. All share similar floor plans to Bowie and Malboeuf’s residence: flexible space on the first floor, the main living area and kitchen on the second floor, and bedrooms on the third floor. The garage is located beneath the building.  Photo 12 of 12 in Three Families Comfortably Fit in One Slim Lot
Architects Tiffany Bowie and Joe Malboeuf’s Capitol Hill, Seattle, infill project was completed for $189 per square foot. Its street-facing facade is clad in prefinished siding from Taylor Metals, and cedar shaped and cut with CNC technology. The couple was inspired by the porthole windows of the Maritime Hotel in New York City, one of their favorite buildings.  Photo 2 of 12 in Three Families Comfortably Fit in One Slim Lot