Looking back from the lobby area toward the street; the sidewalk is just beyond the wall at rear. At right is a bench for the residents; at left are the mailboxes, for which Khanna and Schultz chose a bright orange. The pair worked with Forethought Design Consultants on the landscaping, which will eventually grow more lush and provide additional privacy. "In this climate, within a year, it will be completely filled in," says Schultz.  Photo 9 of 17 in A Modern Aesthetic in Mumbai
The sliding-gate entrance to the residents' private, 4,900-square-foot pool and gym area.  Photo 11 of 17 in A Modern Aesthetic in Mumbai
A mirror near the mailboxes in the lobby gives the illusion of more space. A team from Lighting Planners Associates, based in Japan, added the uplights behind the bench for effect. The architectural firm left the ceilings raw concrete to make the space "more enigmatic," says Schultz.  Photo 10 of 17 in A Modern Aesthetic in Mumbai
Click to comment