CACHE CREEK – With constraints arising from issues of budget, footprint, and a densely populated neighborhood, this project took the form of a simple, inverted two-story box. The upper level features the master bedroom, living area, and kitchen, as well as decks and windows that connect to views of nearby ski slopes. The lower level contains two guest bedrooms, garage, and utility area. Inside, high ceilings and generous glazing emphasize daylight, while the exterior is clad in black corrugated metal and galvanized steel-clad projections. The structure’s height allows for roof access and even a climbing wall on the north elevation. Photos by Audrey Hall.  Photo 11 of 16 in Naturally Modern

Naturally Modern11/16

CACHE CREEK – With constraints arising from issues of budget, footprint, and a densely populated neighborhood, this project took the form of a simple, inverted two-story box. The upper level features the master bedroom, living area, and kitchen, as well as decks and windows that connect to views of nearby ski slopes. The lower level contains two guest bedrooms, garage, and utility area. Inside, high ceilings and generous glazing emphasize daylight, while the exterior is clad in black corrugated metal and galvanized steel-clad projections. The structure’s height allows for roof access and even a climbing wall on the north elevation. Photos by Audrey Hall.

Save