Living Room, Concrete Floor, Pendant Lighting, Sectional, Chair, Stools, Coffee Tables, Bar, and Rug Floor After: The kitchen faces the back garden and benefits from a double height atrium space. Pine has been used for the kitchen flooring and cabinets. Extensive glazing gives the ground floor living spaces a direct visual link with the courtyard and terrace.  Photo 1 of 21 in Before & After: A Century-Old Row House in Montreal Gets a Glorious Renovation

Before & After: A Century-Old Row House in Montreal Gets a Glorious Renovation1/21

After: The kitchen faces the back garden and benefits from a double height atrium space. Pine has been used for the kitchen flooring and cabinets. Extensive glazing gives the ground floor living spaces a direct visual link with the courtyard and terrace.

Save