A Glowing Extension Fills a London Victorian With Sunlight and Garden Views

A Glowing Extension Fills a London Victorian With Sunlight and Garden Views

Amos Goldreich Architecture transforms the ground floor of a semidetached home with a broken-plan extension.
Photos by
Ollie Hammick

When Tom and Jennifer Allen bought a four-bedroom London Victorian in 2018, they knew the kitchen would be the focus of a forthcoming renovation. "We already had one child, and had plans to grow our family. As such, we wanted to create additional usable space," says Tom. "We wanted a more open-plan, functional living area, with a kitchen dining zone that was bathed in natural light with easy access between the ground floor and the garden."

Join Dwell+ to Continue

Subscribe to Dwell+ to get everything you already love about Dwell, plus exclusive home tours, video features, how-to guides, access to the Dwell archive, and more.

Try Dwell+ for FREE

You can cancel at any time.

Save