Before & After: A Dark Austin Loft Becomes a Light-Filled Haven

Before & After: A Dark Austin Loft Becomes a Light-Filled Haven

By Lauren Jones / Photos by Chase Daniel
Sustainable materials and multi-level cabinetry create a curated feel in this exquisite renovation.

When California transplant David Bjorndahl and his partner, Whitney Keeton, first purchased their 1,800-square-foot warehouse-style loft in South Austin, they were immediately drawn to the architecture of the building. But the interiors were lackluster with dim lighting, an array of competing materials, and minimal storage space.

Join Dwell+ to Continue

Subscribe to Dwell+ to get everything you already love about Dwell, plus exclusive home tours, video features, how-to guides, access to the Dwell archive, and more.

Try Dwell+ for FREE

You can cancel at any time.

Save