The smaller circular unit (left) was originally built in 1999. After purchasing the property in 2014, Jenny and her partner expanded the home by adding a larger volume (right). “We wanted to keep one area for the master bedroom and bath, and another for the living space and guest quarters.” Linking the two structures with the help of a connector allowed the couple to create separate but connected private and public spaces.  Photo 2 of 7 in An Adventurous Couple Create Their Dream Retreat on San Salvador Island

An Adventurous Couple Create Their Dream Retreat on San Salvador Island

Presented by

Deltec Homes
2 of 7

The smaller circular unit (left) was originally built in 1999. After purchasing the property in 2014, Jenny and her partner expanded the home by adding a larger volume (right).