The Babat residence in Nashville is blessed with a big backyard; however, the blistering Tennessee sun once made it feel more like a broiler than a place to kick back and relax. Enter architect Michael Goorevich—then on staff at Manuel Zeitlin Architects—who devised a wood-and-steel trellis to cover part of the space. Tagged: Outdoor.  Photo 2 of 2 in The Trellis That Keeps It Cool
The Babat residence in Nashville is blessed with a big backyard; however, the blistering Tennessee sun once made it feel more like a broiler than a place to kick back and relax. Enter architect Michael Goorevich—then on staff at Manuel Zeitlin Architects—who devised a wood-and-steel trellis to cover part of the space. Tagged: Outdoor.  Photo 2 of 2 in The Trellis That Keeps It Cool
The house incorporates a variety of wood finishes, all in the same general color palette: unfinished ipe for the pool terrace, Douglas fir for the trellis and windows, and stained cypress for the siding mixed in with the exterior’s original redwood. Tagged: Outdoor.  Photo 1 of 2 in The Trellis That Keeps It Cool
Click to comment