The old classroom space is now an open-concept living and family room. With a family of five and limited interior space, creative storage solutions were essential to the functionality of the home. Simple birch plywood built-in storage under the stairs provides a place to stash kids’ toys, as well as a platform for playing and sitting. Concrete floors flow through the entire home.  Photo 4 of 10 in 9 Inspirational Examples of Adaptive Reuse
Swipe for Next
Armstrong Oil and Gas in Denver, Colorado. Designed by Lake|Flato Architects. Winner of the 2011 Institute Honor Award for Interior Architecture. Project description:  Photo 6 of 10 in 9 Inspirational Examples of Adaptive Reuse
Swipe for Next
DSH // architecture carried out an adaptive reuse project, which preserved key elements of Welton Becket’s original design, but modified the interior.  Photo 5 of 10 in 9 Inspirational Examples of Adaptive Reuse
Swipe for Next