House on Gotland by Etat Arkitekter
House on Gotland is a minimal residence located in Gotland, Sweden, designed by Etat Arkitekter.
An Accessible Home Promotes a Lifetime of Well-Being For the Whole Family
Tucked in a Chicago suburb, the Courtyard Residence celebrates the outdoors while responding to the needs of each family member.
Each floor of the tower is about 160 square feet. Prior to the formal renovation, Sheryl added mosaic tile from Fired Earth in the entrance hall. The hanging lights are by  Industville and the high-back chair  is by Nigel Griffiths.
In Fritham, England, Andrew Hollins and Sheryl Wilson repaired a water tower with the help of PAD Studio. An adjoining cottage containing bedrooms, a kitchen, and more is outfitted with LG solar panels.
-
Fritham, England
Dwell Magazine : July / August 2017
Kit Home Companies in All Seven Continents
Fast assembly, affordability, and energy efficiency make kit homes a desirable option for homeowners.
Because of the home’s historic designation, the team was limited in what they could change about the facade. They were allowed to repaint it, however, from baby blue to Gray Cloud by Benjamin Moore.
Living area
The Phoenix home of designers and builders Sarah Swartz Wessel and Ethan Wessel sits amid desert-friendly trees and plants. The couple bought the property in 1998 and worked on the house for a decade.
The gabions hold smooth rocks from the nearby San Luis Rey River; a fireplace feature is flanked by benches.
As Housing Costs Soar, Two Homes Multiply to Seven
In Vancouver, an innovative approach to urban infill brings new life to a community.
#TurnbullGriffinHaesloop #barn #outdoor #exterior#landscape
A New Sustainable Subscription Program Is Helping Us Rethink the Way We Shop for Linens
San Francisco-based Coyuchi—pioneers in coastal-inspired organic cotton textiles for the home—is introducing a new subscription...
A rare interior hallway space is made and furnished almost entirely with reclaimed materials. Materials for doors, windows, and the slatted wooden floor were collected from demolished Saigon homes and customized to fit the residence.
By merging typical Saigon architectural and stylistic details, architect Toan Nghiem of a21 Studio created a space that brings family together. Stacking roof layers, open flowering balconies, and an alleyway that serves as a living room, dining room, and outdoor playground are all filled with colorful, rich materials. Inside Saigon House, reclaimed and second-hand furniture lend history and spirit to the home. With so many small interior rooms and divisions between spaces, the addition of a net ceiling brings openness to the back alleyway, where the family often gathers to eat dinner. Not only does the net allow for ventilation and light, but it offers a place to play for the children, who love to climb and lounge above their parents.