Favorites

Napkin Sketches
"I prefer drawing to talking.
Reinhold Messner: A Man and His Museums
We met with the mountaineering legend in the Dolomites, where the late architecture icon Dame Zaha Hadid designed the last of...
Soheil steps into the music and screening room, which is concealed behind a masonry-veneered door. “We were able to hide a lot of the square footage below the main level, but not in a way that would hurt the design,” he says.
Sphinx, the family Carolina dog, scouts the perimeter of the Concrete Collaborative pavers in the backyard. The pavers were installed on a slight angle to channel water to the surrounding gravel, lawn, and planting beds. This substantially lowers the landscape's water demand. Perforated PVC pipes and a pump move excess rainfall (which would otherwise go to storm drains) into an underground basin where it can later drain off. Redwood fencing reflects the material palette of the interior and creates visual continuity around the backyard.
Dogs Who Love Modern Design
There are many ways to judge a room—its size, its shape, its furniture.