Advertising
Advertising

You are here

Ski Lift

Read Article

This New York turned ski bum took a little piece of the city to the mountains, and never looked back.

  • 
  Michael Johnson’s answer to having little buildable land to work with in his design of Ruth Hiller’s Winter Park, Colorado, house was to elevate and cantilever the kitchen, living, and dining space over the carport, nearly doubling the home’s living area.  Photo by: Bjorn Wallander
    Michael Johnson’s answer to having little buildable land to work with in his design of Ruth Hiller’s Winter Park, Colorado, house was to elevate and cantilever the kitchen, living, and dining space over the carport, nearly doubling the home’s living area.

    Photo by: Bjorn Wallander

  • 
  Hiller likes to mix and match high and low in her furniture collection as well as in her home. The chair above is from Target’s sale bin and cost a mere $9.  Photo by: Bjorn Wallander
    Hiller likes to mix and match high and low in her furniture collection as well as in her home. The chair above is from Target’s sale bin and cost a mere $9.

    Photo by: Bjorn Wallander

  • 
  To avoid a space-hogging fireplace, Johnson recommended a Bathyscafocus by Focus Creations. Hiller took the suggestion and now enjoys the warmth of a fireplace and the full square footage of her living room.  Photo by: Bjorn Wallander
    To avoid a space-hogging fireplace, Johnson recommended a Bathyscafocus by Focus Creations. Hiller took the suggestion and now enjoys the warmth of a fireplace and the full square footage of her living room.

    Photo by: Bjorn Wallander

  • 
  Fully enclosed by glass, Hiller’s kitchen and living room give the feeling of being in a tree house.  Photo by: Bjorn Wallander
    Fully enclosed by glass, Hiller’s kitchen and living room give the feeling of being in a tree house.

    Photo by: Bjorn Wallander

  • 
  Johnson carved out a painting studio and guest bedroom from the preexisting basement.  Photo by: Bjorn Wallander
    Johnson carved out a painting studio and guest bedroom from the preexisting basement.

    Photo by: Bjorn Wallander

  • 
  By including slanted light wells, Johnson was able to shed plenty of sunlight on the new rooms.  Photo by: Bjorn Wallander
    By including slanted light wells, Johnson was able to shed plenty of sunlight on the new rooms.

    Photo by: Bjorn Wallander

@current / @total

More

Add comment

Log in or register to post comments
Advertising