A Sustainable "Case Study" House in California

written by:
March 7, 2014
Read Full Article
  • 
  The kitchen and dining area opens onto a patio. Photo by Ken Pagliaro Photography.

    The kitchen and dining area opens onto a patio. Photo by Ken Pagliaro Photography.

  • 
  A view of the house from the front. Photo by Ken Pagliaro Photography.

    A view of the house from the front. Photo by Ken Pagliaro Photography.

  • 
  Photo by Ken Pagliaro Photography.

    Photo by Ken Pagliaro Photography.

  • 
  Another view of the kitchen, which features engineered quartz countertops. Photo by Ken Pagliaro Photography.

    Another view of the kitchen, which features engineered quartz countertops. Photo by Ken Pagliaro Photography.

  • 
  Upstairs, passive ventilation gets an assist from high-efficiency Emerson ceiling fans. Photo by Ken Pagliaro Photography.

    Upstairs, passive ventilation gets an assist from high-efficiency Emerson ceiling fans. Photo by Ken Pagliaro Photography.

  • 
  Another view of the upstairs hallway, which features bamboo flooring. Photo by Ken Pagliaro Photography.

    Another view of the upstairs hallway, which features bamboo flooring. Photo by Ken Pagliaro Photography.

  • 
  A view of the second story from the ground floor. Photo by Ken Pagliaro Photography.

    A view of the second story from the ground floor. Photo by Ken Pagliaro Photography.

  • 
  Lap siding, a brise-soleil awning and white accents are reference the architectural vernacular of this coastal part of Southern California. Photo by Ken Pagliaro Photography.

    Lap siding, a brise-soleil awning and white accents are reference the architectural vernacular of this coastal part of Southern California. Photo by Ken Pagliaro Photography.

Previous Next
Slideshow loading...
@current / @total
Read Full Article

You May Also Like

Join the Discussion

Loading comments...